Camerabewaking

Hou je woning of bedrijf altijd in het oog.

Bewakingscamera’s in actie

Met camerabewaking kan je jouw pand altijd controleren, ook als je fysiek niet aanwezig bent. De opgenomen beelden worden steeds 30 dagen bewaard, zoals wettelijk bepaald. Je kan ze live bekijken of achteraf bestuderen via je computer, tablet of gsm. Bovendien kan je de camera’s laten aansluiten op een meldkamer. Bij diefstal of inbraak kan je de beelden aan de politie bezorgen. Alarm Group Belgium biedt diverse bewakingscamera’s van hoogwaardig materiaal.

Diversiteit aan topmerken

Dwellfilter

Tijd- en zonegevoelig

Dwellfilter

Blijft een voertuig of een persoon langer dan een gedefinieerde tijd binnen een bepaalde zone? Dan stuurt de dwellfilter een signaal naar de meldkamer.

Objectpresence

Zonegevoelig

Objectpresence

Met behulp van objectpresence kan je controleren of personen of voertuigen een welbepaalde perimeter of denkbeeldige lijn overtreden.

Tailgating

Tijd- en zonegevoelig

Tailgating

Bij tailgating kan je perimeters instellen die gedurende een bepaalde tijd niet overschreden mogen worden. De camera is alleen actief tijdens die uren.

24u/24u SUPPORT

Alarm Group Belgium is dag en nacht bereikbaar in geval van nood. We reageren altijd binnen het kwartier en laten niets aan het toeval over!