Inbraakbeveiliging

Detecteer ongewenste bezoekers nog voordat ze binnendringen.

Beveiligingssysteem op maat

Alarm Group Belgium beveiligt jouw woning of bedrijf van kop tot teen. Na een grondige studie van je pand, brengen we de sterktes en zwaktes ervan in kaart. Op basis daarvan ontwerpen we een beveiligingssysteem dat je optimaal beschermt tegen inbraak. Wil jij je alarminstallatie laten aansluiten op je gsm of op een meldkamer? Natuurlijk, wij maken het mogelijk! Als vergunde beveiligingsonderneming bieden we je ook een jaarlijks onderhoudscontract aan, zoals wettelijk voorgeschreven.

Diversiteit aan topmerken

Hold-up knop

Waarschuw in geval van nood

Hold-up knop

Zetten inbrekers je onder dwang om sleutels of codes af te geven? Stuur dan een persoonlijk geactiveerd alarmsignaal naar je meldkamer via een draadloze polsband of strategisch geplaatste drukknop.

Mistgordijn

Ontneem inbrekers hun zicht

Mistgordijn

Zodra je alarm geactiveerd wordt, vullen mistgeneratoren de ruimte binnen de 10 seconden met dikke mist. Wees gerust: de mist is onschadelijk voor je gezondheid, het interieur én het milieu.

Gsm-transmissie

Wees altijd op de hoogte

Gsm-transmissie

Ontvang elke alarmmelding via sms, e-mail of telefoonoproep. Ook bij stroomuitval, doorgeknipte telefoonkabels of storingen van je internetverbinding houdt onze meldkamer je op de hoogte.

Domeinbeveiliging

Bescherm al je grenzen

Domeinbeveiliging

Bij omtrekbeveiliging koppelen we infraroodbarrières, radardetectie en trillingssensoren op omheiningen aan een buitenalarm. Zo spoor je een inbraak nauwkeurig op, in een mum van tijd.

Pandprotectie

Beveilig met een all-inpakket

Pandprotectie

Van gevelbescherming met magneetcontacten tot volumetrische detectie. Een all-inprotectie van je pand stemmen we volledig af op jouw persoonlijke levensstijl of bedrijfsprofiel.

24u/24u SUPPORT

Alarm Group Belgium is dag en nacht bereikbaar in geval van nood. We reageren altijd binnen het kwartier en laten niets aan het toeval over!