Over Alarm Group Belgium

Expertise in Veiligheid

Alarm Group Belgium werd opgericht in 1990 en bouwde ondertussen een stevig repertoire aan ervaring op. We zijn gevestigd in Gent en werkzaam in heel België. Onze enthousiaste techniekers gaan vakkundig te werk en zorgen voor een piekfijne installatie van jouw alarmsysteem.

Onze werkwijze

Wanneer we een aanvraag voor alarminstallatie ontvangen, stellen we op basis van de plannen of een bezoek ter plaatse een vrijblijvende offerte op maat op. We houden daarbij rekening met jouw persoonlijke wensen, doelstellingen en budget. Groen licht op de offerte? Check! Onze techniekers komen in actie. Ook je vragen beantwoorden ze met de glimlach.

Contracten op maat

Als erkende beveiligingsfirma leggen we onze klanten altijd in de watten. Daarom bieden we diverse op maat gemaakte contracten aan: van onderhoudscontracten, over meldkamercontracten, tot leasing en nog veel meer. Wij onderhouden jouw alarminstallatie met pure vakkennis en een loepzuivere focus. Wij staan altijd paraat.

INCERT-certificaat

Alarm Group Belgium is de trotse bezitter van het INCERT-certificaat. Dit kwaliteitslabel garandeert dat onze alarmsysteeminstallaties conform de huidige veiligheidsnormen verlopen. Om aan de strenge eisen van INCERT te voldoen, worden we ieder jaar opnieuw gekeurd en geëvalueerd.

24u/24u SUPPORT

Alarm Group Belgium is dag en nacht bereikbaar in geval van nood. We reageren altijd binnen het kwartier en laten niets aan het toeval over!