Toegangscontrole Wortegem-Petegem

ALARM GROUP BELGIUM

Controleer wie waar toegang heeft en wanneer met videofonie, parlofonie, kaartlezers...

U kiest het systeem dat bij uw veiligheidseisen en verwachtingen past. Van het eenvoudigste codeklavier tot het meest gesofisticeerde systeem voor het beheer van meerdere gebouwen.
Om het systeem optimaal te laten werken, kunnen we systemen installeren die functioneren met:
  • Magneetkaartlezers
  • Barcodelezers
  • Proximitykaarten
  • Chipkaarten
  • Biometrische lezers
  • Kentekenplaat registratie
Al deze systemen kunnen in uw computernetwerk geÏntegreerd worden. Zo controleert u in één klap mee uw parking, slagboom en voertuigen.
Ook de integratie van loonsverwerking is mogelijk, zodat u op basis van de aanwezigheden de lonen kunt berekenen. Kies voor een toegangscontrole die perfect bij u én uw budget past. Overleg met onze experts over de mogelijkheden. Zij komen ter plaatse kijken in Wortegem-Petegem en Elsegem, Moregem, Ooike, Petegem-aan-de-Schelde, Wortegem.

Bezetting beheer

Telling van het aantal personen in een ruimte of gebied. De bezettingsgraad stuurt de toegang.

Checkpoint controle

Op 1 of meerdere punten controleert het systeem of de toegang verleend kan worden tot een gebouw of een zekere zone.

Parking beheer

Slagbomen worden automatisch opgelaten door sturing van slimme camera’s met kentekenplaat registratie of antenne voor RFID badge. Dit is een personeelsbadge met spanningsloze zender.

Smart credentials

Entree via smartphone of smartwatch. Klassieke chipkaarten, barcodes, magneetkaarten, proximitykaarten, tags of sleutels worden overbodig, een e-mail met registratiecode volstaat.

Tijds registratie

Automatische registratie van werk en rusttijden voor interne personeelsadministratie, loonsverwerking of rechtstreekse rapportering naar uw sociaal secretariaat.