Toegangscontrole Waregem

ALARM GROUP BELGIUM

Videofonie, parlofonie, kaartlezers en veel meer.

Voor zowel professional als particulier biedt toegangscontrole interessante mogelijkheden. Alarm Group Belgium weet met zijn 30 jaar expertise in toegangscontrole technologie u hierover perfect te informeren. Hiervoor komen onze specialisten uit West-Vlaanderen ter plaatse kijken in Waregem en Beveren, Desselgem, Sint-Eloois-Vijve.
Toegangscontrole op afstand of een deur intercom via video- of parlofoon wint, door de toename van levering aan huis, aan bekendheid en belangrijkheid. De automatische vergrendeling kan al vanaf 1 standalone systeem op uw toegangshek, garagepoort of voordeur toegepast worden. Ramen en deuren kunnen in één klap gesloten worden door integratie met uw domotica systeem. U kan alles programmeren en opvolgen via pc, tablet of smartphone. De bediening kan via een arsenaal aan mogelijkheden: via een klassieke kaartlezer, via een cijferpad met pincode of via een biometrische lezer of smartwatch.

Bezetting beheer

Telling van het aantal personen in een ruimte of gebied. De bezettingsgraad stuurt de toegang.

Checkpoint controle

Op 1 of meerdere punten controleert het systeem of de toegang verleend kan worden tot een gebouw of een zekere zone.

Parking beheer

Slagbomen worden automatisch opgelaten door sturing van slimme camera’s met kentekenplaat registratie of antenne voor RFID badge. Dit is een personeelsbadge met spanningsloze zender.

Smart credentials

Entree via smartphone of smartwatch. Klassieke chipkaarten, barcodes, magneetkaarten, proximitykaarten, tags of sleutels worden overbodig, een e-mail met registratiecode volstaat.

Tijds registratie

Automatische registratie van werk en rusttijden voor interne personeelsadministratie, loonsverwerking of rechtstreekse rapportering naar uw sociaal secretariaat.

Vertrouw uw toegangscontrole toe aan Alarm Group Belgium.

Voor het beheer van één of meerdere gebouwen met meerdere deuren en gebruikers, wordt gebruik gemaakt van online toegangscontrolesystemen. Alarm Group Belgium heeft goede ervaring met het merk Paxton. Graag komen ze ook bij u langs in Waregem om de uitbreiding van andere merken toegangsbeheerssytemen en integratiemogelijkheden met uw bestaand alarm en camerabewakingssystemen te bestuderen. De medewerkers worden continue bijgeschoold om de installatie, het onderhoud en de technische support van een uitgebreid en geavanceerd Control Acces systeem probleemloos te laten verlopen.

Alarm Group Belgium staat u gratis bij met technische ondersteuning en inlichtingen inzake fiscale voordelen en aangifte van uw alarmsysteem of camerabewaking.