Camerabewaking Waregem

ALARM GROUP BELGIUM

Camerabewaking & beveiligingscamera's in Waregem.

Sinds 1990 is Alarm Group Belgium goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van camerabewaking en cameramonitoring. De digitale evolutie van optische instrumenten verhoogt de kwaliteit en betaalbaarheid van bewakingscamera’s. Voor zowel particuliere woningbewaking als industriële monitoring zijn Full HD, 4K, 6K hogeresolutie kleurencamera’s of nachtcamera’s in allerlei formaten en verschillende opties beschikbaar. We beschikken over deskundige medewerkers uit West-Vlaanderen en kunnen hierdoor snel en efficiënt advies uitbrengen aan particulieren en bedrijven in Waregem en Beveren, Desselgem, Sint-Eloois-Vijve.

Ook de software van Video Management Systemen nam een hoge vaart en Video Content Analyse bracht mogelijkheden die zowel beveiliging, dienstverlening als productie transformeerden: ANPR of LPR kentekenplaatregistratie, gezichtsherkenning, koortsscanners, personentelling,… Aanvullend kan, door filters te gebruiken, een door u gekozen actie of alarm automatisch starten. De beveiligingscamera registreert een situatie en reageert adequaat.

Dwellfilter

Personen of voertuigen die langer dan een gedefinieerde tijd binnen een zone verblijven.

Objectpressence

Objecten of personen die een welbepaalde perimeter betreden.

Tailgating

Denkbeeldige lijn die gedurende een ingestelde tijdsperiode niet overschreden mag worden.

Vertrouw uw camerabewaking toe aan Alarm Group Belgium.

U hebt daarbij de keuze het cameratoezicht aan hun meldkamer of aan uw eigen netwerk of smartphone te koppelen. U kan de beelden bewaren op de door u gekozen opnameapparatuur. De bewakingscamera’s kunnen stijlvol gedesigned, of net expliciet opgehangen worden als afschrikmiddel.
De ervaren en INCERT gecertificeerde videospecialisten zullen tijdens een plaatsbezoek u gedetailleerd informeren over de netwerkmogelijkheden. Ze zullen een camerainstallatie, plaatsingsplan en software-integratie voorstellen dat rekening houdt met al uw verlangens. Voor dit alles verkiezen ze gerenommeerde merken als LPR, Avigilon en Hikvision.
Ook voor een uitbreiding van uw bestaand analoog camerabeveiliging- of videoparlofonie systeem kan u bij Alarm Group Belgium terecht. Nieuwe IP camera’s combineren ze via een hybride technologie met uw analoge bewakingscamera’s. Zo kan uw camerabeveiligingsnetwerk geleidelijk opgewaardeerd worden.

Alarm Group Belgium staat u gratis bij met technische ondersteuning en inlichtingen inzake fiscale voordelen en aangifte van uw alarmsysteem of camerabewaking.