Branddetectie Lievegem

ALARM GROUP BELGIUM

Alle type brandalarmen, CO-melders, gasdetectoren, rookmelders... voor particulieren en bedrijven in Lievegem.

Alarm Group Belgium installeert brandmeldsystemen voor particulieren als voor bedrijven in Lievegem en Lovendegem, Zomergem, Waarschoot, Vinderhoute, Oostwinkel, Ronsele. Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technologieën. Na een grondige analyse ter plaatse door één van de getrainde specialisten zullen ze u de beste oplossing bieden voor een brandmeldsysteem op maat van uw gebouw.

AIR-sampeling rookdetector

Voor gebouwen waar veel luchtverplaatsingen plaatsvinden of veel stof in de lucht hangt is er een continue ontleding van de aerosolbestanddelen door de aspirator. Die onderscheidt doeltreffend rook van stof. AIR-sampeling rookdetectiesystemen bieden een flexibele oplossing om te detecteren in moeilijke toegankelijke ruimten of vandaalgevoelige omgevingen zoals o.a. liftschachten, besturingskasten, luchtkanalen en gevangeniscellen.

Brandbeams

In grote hallen kan gebruik gemaakt worden van brandbeams. Een lineaire rookdetector is voor lange afstanden en samen gesteld uit een optische beeldsensor. De zender stuurt een unieke sequentie ultraviolet en infrarood licht naar de ontvanger.

Gasdetectoren en CO-melders

Voor besloten ruimtes en kelders, technische ruimtes met gas of stooktoestellen of waar industriële processen plaatsvinden plaatsen we nauwkeurig uitgekozen meettoestellen die een schadelijke concentratie van gas of koolstofmonoxide opsporen. Zo worden explosies of vergiftigingen vermeden.

Thermovelocimetrische detectoren

Deze TVC detector werkt op twee manieren door een snelle temperatuursstijging binnen een bepaalde tijd of een overschrijding van ingestelde maximum temperatuur. Is van toepassing voor omgevingen die onder normale omstandigheden vuil of rokerig zijn en kunnen gebruikt worden waar rookmelders ongeschikt zijn.

Optische rookmelder

Deze rookdetector is werkzaam volgens het lichtverstrooingsprincipe en bijgevolg perfect voor toepassingen waar er langzame of smeulende branden verwacht kan worden.

Multisensordetectoren

De multisensor detector combineert optische rook- en temperatuursensoren. Deze detectoren zijn zeer gevoelig voor een breed gamma van branden. Zeer geschikt voor omgevingen zoals hotelkamers.

Vlamdetectoren

In keukens en werkplaatsen waar stoom, rook of mist sowieso aanwezig is wordt een UV licht en Infrarood sensor gebruikt om vlammen snel waar te nemen en het brandalarm te activeren. Deze detector reageert op flakkerende infrarood straling met lage frequentie, zodat vrijwel alle vlamme gedetecteerd worden. Een vlamdetector is ontworpen om gebieden te beveiligen waar er een verhoogd risico is op open vuur.

Vertrouw uw branddetectie toe aan Alarm Group Belgium.

Al 30 jaar kunt u in Oost-Vlaanderen rekenen op Alarm Group Belgium, zij stellen uw veiligheid voorop. Als gecertificeerde beveiligingsfirma worden de, door ons gebruikte materialen en opstellingen voor branddetectie, erkent door de brandverzekering.

Alarm Group Belgium staat u gratis bij met technische ondersteuning en inlichtingen inzake fiscale voordelen en aangifte van uw alarmsysteem of camerabewaking.