Inbraakbeveiliging Gavere

ALARM GROUP BELGIUM

Alarmsystemen & alarminstallaties voor particulieren en bedrijven in Gavere.

Bij inbraakbeveiliging voeren onze vakmannen altijd eerst een grondige studie uit. De sterktes en zwaktes van uw bedrijf of woning worden in kaart gebracht. Op basis daarvan stellen we u een systeem voor dat optimaal beschermt tegen inbraak. Onze getrainde specialisten komen ter plaatse in Gavere en Asper, Baaigem, Dikkelvenne, Semmerzake, Vurste.
De mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging zijn uitgebreid. We combineren perimetrische beveiliging op de ramen en deuren, volumetrische detectie en buitendetectie op een indringer voor een inbraak plaatsvindt.
Als erkende beveiligingsonderneming in Oost-Vlaanderen bieden we u een jaarlijks onderhoudscontract aan zoals wettelijk verplicht.
U kunt uw inbraakalarm laten aansluiten op uw gsm of meldkamer.

Een hold-up knop

Een persoonlijk geactiveerd alarmsignaal wordt verstuurd naar hun meldkamer via een draadloze polsband of strategisch geplaatste drukknop.

Een mistgordijn

Mistgeneratoren vullen de ruimte binnen de 10 seconden met mist, dit met een maximale doorzichtigheid van minder dan 50 cm. Deze mist is onschadelijk voor het milieu, uw gezondheid of interieur.

GSM-transmissie

De alarminstallatie wordt aangesloten op een omvormer die van een gsm-signaal een analoge lijn maakt. Zelfs bij stroomuitval, doorgeknipte telefoonkabel of uitval van de internetverbinding wordt de alarmmelding doorgezonden via sms, e-mail of telefoonoproep.

Domeinbeveiliging

Inbraakbeveiliging die tot de perceelsgrens rijkt. Omtrekbeveiliging gebruikt infraroodbarrières, radardetectie, trillingssensoren op hekwerk of afsluitingen en leidt tot een exacte en snelle opsporing van de inbraak, gekoppeld aan een buitenalarm, met andere woorden: het ideale afschrikmiddel.

Pandprotectie

Een all-in protectie van uw pand. Gevelbescherming met magneetcontacten op ramen en deuren. Volumetrische detectie met een uitgebreide keuze aan detectoren voor een unieke afstemming op uw levensstijl of bedrijfsprofiel: gewone bewegingsmelders, dubbel techniek sensoren (P.I.R.), anti-mask, huisdier-proof,…