Inbraakbeveiliging Tielt

ALARM GROUP BELGIUM

Alarmsystemen & alarminstallaties voor particulieren en bedrijven in Tielt.

Onze getrainde specialisten bedienen klanten in Tielt en Aarsele, Kanegem, Schuiferskapelle. De begeleiding van Alarm Group Belgium bij de keuze van uw inbraakbeveiliging start met een risicoanalyse gestoeld op ervaring. De toegankelijkheid wordt ter plaatse onderzocht. Specifiek in functie van uw terrein, woning of gebouw wordt een sluitend plaatsingsplan ontworpen. Er wordt uiteraard rekening gehouden met uw levensstijl of bedrijfsprofiel. Alarm Group Belgium zorgt ervoor dat alles afstemt op uw noden en wensen. De pijnpunten voor overval, anti-diefstal of inbraak lopen uiteen. Er wordt een sluitende combinatie van detectoren en waarschuwingssystemen voorgesteld die deze pijnpunten teniet doen. We hebben reeds een ruim klantenbestand in West-Vlaanderen.

Een hold-up knop

Een persoonlijk geactiveerd alarmsignaal wordt verstuurd naar hun meldkamer via een draadloze polsband of strategisch geplaatste drukknop.

Een mistgordijn

Mistgeneratoren vullen de ruimte binnen de 10 seconden met mist, dit met een maximale doorzichtigheid van minder dan 50 cm. Deze mist is onschadelijk voor het milieu, uw gezondheid of interieur.

GSM-transmissie

De alarminstallatie wordt aangesloten op een omvormer die van een gsm-signaal een analoge lijn maakt. Zelfs bij stroomuitval, doorgeknipte telefoonkabel of uitval van de internetverbinding wordt de alarmmelding doorgezonden via sms, e-mail of telefoonoproep.

Domeinbeveiliging

Inbraakbeveiliging die tot de perceelsgrens rijkt. Omtrekbeveiliging gebruikt infraroodbarrières, radardetectie, trillingssensoren op hekwerk of afsluitingen en leidt tot een exacte en snelle opsporing van de inbraak, gekoppeld aan een buitenalarm, met andere woorden: het ideale afschrikmiddel.

Pandprotectie

Een all-in protectie van uw pand. Gevelbescherming met magneetcontacten op ramen en deuren. Volumetrische detectie met een uitgebreide keuze aan detectoren voor een unieke afstemming op uw levensstijl of bedrijfsprofiel: gewone bewegingsmelders, dubbel techniek sensoren (P.I.R.), anti-mask, huisdier-proof,…

Vertrouw uw inbraakbeveiliging toe aan Alarm Group Belgium.

Alarm Group Belgium zorgt al 30 jaar voor een zorgeloze installatie van beveiligingstoestellen in Tielt en bij uitbreiding West-Vlaanderen. Een alarmsysteem van Texecaom en Jablotron zijn voor hen de voor de hand liggende keuzes als het gaat om inbraakbeveiliging. Ook andere merken kunnen geïntegreerd worden, indien gewenst. Service na verkoop is hun sterkte, ook het onderhoud en de opvolging van uw alarminstallatie nemen ze ter harte. Alle klanten kunnen altijd rekenen op een technische ondersteuning en up-to-date informatie.

Alarm Group Belgium staat u gratis bij met technische ondersteuning en inlichtingen inzake fiscale voordelen en aangifte van uw alarmsysteem of camerabewaking.